Rubydrop's kooikerhondjet

Tervetuloa Rubydrop's kennelin kotisivuille. Rubydrop's -kennelnimi myönnettiin minulle marraskuussa 2017, kun suunnitelmissani oli yhden pentueen teko lupaavalle kooikerhondjenartulle.

Alun perin koiraa hankkiessani, minulla ei ollut tarkoitus alkaa kasvattamaan koiria. Kun kuitenkin huomasin, mikä potentiaali koirassani on ja miten hieno luonne sillä on, minun oli pakko muuttaa alkuperäistä suunnitelmaani. Koska en halunnut vain tehdä "nimetöntä" pentuetta, päätin käydä kasvattajakurssin sekä anoa kennelnimeä. Myös koiran tutkitutin huolella terveyden osalta, sillä terveys ja luonne ovat kaksi tärkeintä kriteeriäni koirien kasvatuksessa. Vuonna 2018 syntyivät ensimmäiset pennut Rubydrop's -kennelin A-pentueeseen, vuonna 2021 toiset pennut B-pentueeseen ja nyt jännityksellä odotellaan keinosiemennyksen tuloksia toivoen C-pentuetta kesälle 2022.

Toivottavasti kotisivut palvelevat sinua hyvin! Huomaathan myös alareunasta Instagram- ja Facebook-linkit, joiden takaa löytyy materiaaleja useammilta vuosilta.
Löydät pentublogin pentukuvineen tästä linkistä.
Blogi päivitetty viimeksi 1.4.2022.

Karoliina Vainio, Tampere
p. 045-1383703 / vainiokaroliina@gmail.com
Sivut päivitetty 1.4.2022.
Pentusuunnitelmia kesälle 2022!

HUOM! Sivut eivät välttämättä toimi oikein mobiililaitteilla.